Grupuri de Pompare Fluide

Distribuitor de pompe si grupuri de pompare a apei

Compania Master Engineering care deține brandul Soluții Pompare Fluide pune la dispozitia partenerilor săi servicii de consultanta tehnica, solutii profesionale, comercializare de pompe și grupuri pompare, servicii de post-vanzare, service specializat si mentenanta periodica a echipamentelor.

Activitatea noastra vizeaza solutionarea diverselor aplicatii de vehiculare fluide in domenii precum cel industrialrezidentialal stingerii incendiiloral repomparii apei uzate si pentru sistemele de irigatii.

Parteneriatul nostru va asigura un serviciu complet ce include suportul  in a gasi cea mai buna solutie tehnica la un cost optim, asistenta tehnica la montajul si punerea in functiune a echipamentelor achizitionate, dar si service pentru toate echipamentele comandate.

Dacă ești în cautarea unei pompe de apa sau a unui grup de pompare noi putem să te ajutăm cu recomadări și cu achiționarea produselor dorite. Atunci când dorești să achiziționezi un sistem pentru fluide e bine să ai în calcul următoarele idei:

  • Debitul pompei este un criteriu foarte important deoarece prin intermediul acestuia poate fi aflat timpul necesar eliminării apei. Având in vedere acest lucru recomandăm achizitionarea unei model cu un debit cat mai mare.
  • În stransă legatura cu debitul se afla presiunea, un alt criteriu important. La fel ca si in cazul debitului si presiunea trebuie sa fie cat mai mare.
  • În cazul in care pompa de apa sau grupul achiziționat va fi utilizat foarte des, consumul de energie reprezintă un criteriu ce trebuie avut în vedere în momentul achiziționării unei astfel de pompe. In acest sens recomandăm alegerea celor mai recente modele deoarece acestea au un consum redus de energie.
Grupuri de Pompare

Pentru informatii sau cereri de oferta pentru orice grup de pompare, contactati-ne telefonic sau completati formularul de contact si va vom raspunde in cel mai scurt timp.

Mulțumim pentru alegerea facută!